четвъртък, 7 юли 2011 г.
Свински хапки с киви
Продукти:
500g свинско филе
60мл. соев сос
1 ч.л. разтопен мед
2 с.л. лимонов сок
50 гр. масло
2 бр. киви, обелени и нарязани
джинджифил
От соевия сос, меда, лимоновия сок, 20 гр. от маслото и джинджифила се прави марината, която се разбърква добре.
Свинското месо се нарязва на средно големи хапки, които се прибавят в
маринатата за 30 минути. Добавят се нарязаните кивита.
Загрява се останалото масло в тиган, докато се сгорещи, пускат се свинските
хапки и се разбърква за около 10 минути.
Месото се залива с маринатата и се оставя на котлона до зачервяване.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар