четвъртък, 7 юли 2011 г.

Свински хапки с киви


Продукти:

500g свинско филе
60мл. соев сос
1 ч.л. разтопен мед
2 с.л. лимонов сок
50 гр. масло
2 бр. киви, обелени и нарязани
джинджифил


От соевия сос, меда, лимоновия сок, 20 гр. от маслото и джинджифила се прави марината, която се разбърква добре.
Свинското месо се нарязва на средно големи хапки, които се прибавят в
маринатата за 30 минути. Добавят се нарязаните кивита.


Загрява се останалото масло в тиган, докато се сгорещи, пускат се свинските
хапки и се разбърква за около 10 минути.
Месото се залива с маринатата и се оставя на котлона до зачервяване.





0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...